Eilen olin Reetun kanssa ensimmäistä kertaa haku-treeneissä. Siellä oli viisi ihmistä ja seitsemän koiraa. Oli tosi kiva ilma, ei satanu mitään eikä metsässä kökkiessä tullu kylmä. Ensimmäiseksi kaikki syötteli Reetulle nameja, jonka jälkeen otettiin ihan siinä autojen vieressä yksi harjoitus haku, hyvin tajus juosta ihmisen luokse.

Myöhemmin Reetu vietiin sinne alueelle joka me oltiin tallottu, ja siellä meni kolme maalimiestä metsään piiloon. Kaksi meni niin että Reetu näki mihin ne meni, kolmas meni niin että Reetu ei sitä nähny. Tosi hienosti se löysi kaikki. Toinen noista joiden Reetu näki piiloutuvan, oli vähän haastavampi. Reetu lähti aluksi väärään suuntaan, kun yritin huutaa sitä pois metsästä, se ei tullu. o_O Kyllä se sitten lopulta löysi senkin.

Kauheesti Reetu tuntu tykkäävän tosta touhusta, se oli aivan täpinöissään siellä koko ajan. :) Ens lauantaina on sitten seuraavat treenit. Illalla opeteltiin vielä haukkumaan "sano"-käskystä. Tosi äkkiä se tajus mitä sen piti tehdä, että ens kerralla sitä voi varmaan treeneissä jo haukuttaakin.

Tänään meillä olis ollu toko-treenit, mutta heräsin puoli tuntia ennen kun ne olis alkanu, niin ei sitten keritty sinne. Käytiin tuolla läheisellä kuntoilu-alueella tänään lenkkeilemässä. Se on tosi mäkistä ja kallioista maastoa, olin ihan poikki kun päästiin sieltä kotiin. :) Käytiin katsomassa laskettelu rinteen vieressä laskettelijoita ja hiihtohissejä, ne oli Reetun mielestä tosi jänniä, kun se ei ollu ennemmin sellasia nähny. ;)

Tässä muutama kuva Reetusta tämän päiväiseltä lenkiltä...

1421897.jpg
Reetu tutkii kivessä olevaa kasvustoa...

1421907.jpg
Reetu päivystää sillalla....

1421922.jpg
....ja sillan edessä! =)

Tuli taas hieman suhruisia kuvia. :/