Oltiin viikko sitten lauantaina Pohjanmaan Molossien talviriehassa. Se oli ensimmäinen kerta kun olimme kyseisen poppoon riennoissa. Paikalla oli Reetun lisäksi kymmenen bullmastiffia, mukana myös Reetun äiti ja mummu. =)

Ollaan käyty talvitauon jälkeen nyt kolme kertaa tokossa. Kaks ensimmäistä kertaa ei menny oikein erityisen hyvin, mutta tänään kolmannella kerralla Reetu toimi oikein mallikkaasti. Auttoi ilmeisesti kun vaihdoimme makupaloja. Oon viimisen puoli vuotta syöttäny sille Natural Menua aina kun jotain ollaan harjoteltu. Nyt meillä oli mukana juustoa! =D Reetu oli tällä kertaa enemmän kiinnostunut musta kun ympärillä olevista hajuista ja toisista koirista. Parempi keskittyminen johtui myös varmasti siitä kun vietiin koirat aina autoon odottamaan kun niiden ei tarvinnut tehdä mitään, ei tullut sellasta turhautumista siinä odotellessa. Harjoteltiin paikallaan istumista, luoksetuloa, seuraamista, ohituksia yms. Olin oikein tyytyväinen kaikkeen mitä tehtiin! :)

Käytiin eilen päivällä moikkaamassa Venla koiraa, ja illalla Maukka-mäyräkoira tuli meille. Maukan kanssa pääsi metsään rallittamaan ja leikkimään, Venlan kanssa ulkoiltiin hihnassa. Nyt on ollu niin mahtavia ilmoja että tekis mieli olla koko ajan koiran kanssa pihalla. Välillä pitää kuitenkin antaa koirankin huilata ja tulla blogiin kirjottelemaan kuulumisia. ;)