Kannus on nyt jo ihan normaali, ei siis mitään hätää ollut. :) Nyt ei ole muutamaan päivään oikein pystynyt pitämään Reetua irti missään kun joka paikka on jäätiköllä. Tänään mentiin aamulla urheilukentälle, ja siellä yhdessä metsässä se sai sitten juoksennella. Ihmeen vähän se rallitti, kun se on tässä lenkeillä ollut vähän sen olonen että se lähtee kun ammuttuna kun sen päästää irti. Tuolla metsässä oli hiukan huono olla kun siellä oli ihan kamalasti lasin palasia. :/ Madotin Reetun 14-16 päivä. Hienosti söi matolääkkeet, ihan niinkun aina!

Käytiin eilen eläinkaupassa Reetun kanssa. Sitä ei jännittänyt ollenkaan, toisin kun viime kerralla kun oltiin vähän isommassa eläinkaupassa KAUPUNGISSA. ;) Olis pitäny saada valokuva kun Reetu laitto siellä naamansa kiinni akvaarioon ja ihmetteli kaloja. Myös possunkorvat ja muut herkut oli tosi kiinnostavia. Ostettiin uudet valjaat, kalkkunankaulaa ja hieno uus lelu. Lelu on sellanen pehmo-vasara, kun sillä lyö johonkin, niin siitä kuuluu koiran räksytystä! Eilen tein ekan kerran Reetulle Yrjölän puuroa, hyvin näytti maistuvan.

Tässä kuvat valjaista ja lelusta, ja kuva aamuiselta lenkiltä.... Otin lenkiltä aika paljon kuvia, mutta niistä tuli hirveän suttusia, pitää varmaan perehtyä tohon kameran käyttöön vähän tarkemmin.

1216768.jpg

1216772.jpg

1216779.jpg