Siitä onkin aikaa kun oon viimeksi kirjottanut...

Käytiin 23.2 Ylihärmässä näyttelyssä. Reetu käyttäyty siellä tosi hienosti, eikä sitä jännittänyt ollenkaan niin paljon kun viimeksi. Reetu sai sieltä H:n, ja ihan kohtalaisen arvostelun. Lisään jossain vaiheessa arvostelun tonne näyttelyt kohtaan. Näyttelyssä nähtiin Reetun veli ja äiskä. :)

Näyttely aamuna kävin Reetun kanssa lenkillä ja se satutti taas kannuksensa. Muutaman päivän päästä sama tapahtu uudestaan ja sitten pitikin lähteä eläinlääkärissä käymään. Kynsi oli murtunut ja se poistettiin kokonaan, koska myös ydin oli murtunut. Reetulle määrättiin 10 päivää hihnassa lenkkeilyä, pari viikkoa kaulurin pitämistä ja antibiootit+kipulääkkeet. Voi raukkaa. =( Ihmeen rauhallinen se silti on ollut vaikkei ole päässyt vapaana juoksemaan.

Viime sunnuntaina meillä alko toko-treenit talvi tauon jälkeen. Reetu tiesi heti autossa jo että mihin ollaan menossa, se ei meinannut ollekaan pysyä pöksyissään. Ei ehditty nyt ekalla kerralla kauheasti harjotella kun tehtiin ryhmäjaot. Pikkasen otettiin seuraamista, paikallaan oloa ja ohituksia, mutta ei muuta.

Kirjottelen taas uudestaan paremmalla ajalla ja tarkotus olisi myös osallistua tämän viikon koirakuvat-viikkohaasteeseen. :)