Kävin Reetun kans tänään Kaustisen raveissa. Siitä on aika kauan ku oon Reetun kans viimeks ollu, ei oo itekkä tullu käytyä enää kovin usein ja viimeks ku kävin niin Hessu oli mukana. Reetu oli ihan tohkeissaan ku mentiin sinne, tärisi autossa eikä malttanu ollenka pysyä pöksyissään. Oli tosi vähän porukkaa raveissa, en tiiä mistä johtu, oli kuitenki ihan hyvä ilma ja sellasta. Reetu käyttäyty hienosti eikä enää pahemmin noteerannu ohi suhahtelevia lapsia tai muutakaan. Mulla oli sillä kyllä tällä kertaa kuonopanta päässä, kokeilin yhessä välissä olla ilman mutta oli niin paljon mukavampi sen kanssa niin annoin sitten olla päässä vaikkei Reetu siitä tykkää yhtään tippaa. Reetun mielestä raveissa parasta oli tietenki ravimakkara, käytiin vähän syrjemmässä syömässä makkarat ja ku mentiin toto-halliin sisälle niin reetu istu kauan aikaa ja tapitti mua, se varmaan luuli että mulla oli enemmänki makkaraa... ;)

Ravien jälkeen lähdin Hessun kans lenkille. Lenkkikaveriks saatiin Oona, 6-vuotias dalmatialais tyttö ja omistajansa Heli. Käytiin noin puolentunnin lenkki tuola kävelyteitä pitkin. Kun Hessu oli lenkkeillyt niin lähin Reetun kanssa ja Oona edelleen mukana. Niitten kans käytiin semmonen "Vissaveden-lenkki", se on varmasti paras mitä täältä löytyy. =) Siinä joutuu alussa ja lopussa pitään vaan hetken kiinni ja muuten pystyy pitämään vapaana. Lenkillä on paljon metsäteitä, peltoa ja sitten yks iso kallio jonka yli kiivetään. Tosi kiva lenkki!

Alkuviikosta kävin Mustista ja Mirristä hakemassa luita ja broilerin siipipaloja. Jälkimmäisiä en oo noille aikasemmin ostanu mutta kovasti näyttivät tykkäävän. Sitten löysin kirpputorilta viidellä eurolla sellasen aktivointipallon, se on ihan huippu juttu molempien mielestä. =)